Border Collie speelgoed

Speelgoed is leuk voor elke hond, maar vooral voor de intelligentie Border Collie is speelgoed en spelen een must. Interactief spel zoals touwtrekken, ballenjagen en ravotten is een geweldige manier om vertrouwen te ontwikkelen. Daarnaast kan je de interacties met jouw Border Collie waardevoller maken. Je wordt het middelpunt van het universum van jouw hond en de bron van alle dingen die hij verlangt. Opwindende spelletjes en speelgoed kunnen ook gebruikt worden om een uitstekende zelfbeheersing te ontwikkelen bij de Border collie. Bovendien kan je veel basisvaardigheden voor het leven aan leren.

Speelgoed voor border collie

Als het op speelgoed voor jouw Border Collie aankomt zal je overdonderd zijn door het aantal opties dat er is. Als je voor het eerst een border collie aanschaft, kan je het beste eenvoudig beginnen. Om te beginnen moet je zeker een soort speelgoed bal of frisbee kopen om mee te apporteren. Border collies zijn dol op ballen en frisbees. Geef ze een zacht pluchen speeltje om mee te spelen en hun hoofd op te leggen als ze moe zijn, vooral als het een puppy is. Je zult er snel genoeg achter komen of pluche speeltjes het langs je border collie kunnen schoppen zonder verscheurd te worden.

Touwtrekspeelgoed border collie

Een andere optie voor de border collie is een soort touwtrekspeelgoed. Touwtrekken is een van de favoriete bezigheden van mijn border collie. Hij zal eerder een touwtrekspeeltje oppakken dan enig ander speelgoed dat we hebben. Ten slotte kun je ze een traktatiespeeltje of ander interactief speelgoed geven dat jouw Border Collie afleidt als je niet thuis bent.

border collie speelgoed

Betrek jouw border collie pup bij het speelgoed

Betrek jouw Border Collie bij zoveel mogelijk van jouw dagelijkse activiteiten door speelgoed te gebruiken. Doe mee aan een hondensport waar jullie allebei plezier aan beleeft. Schapendrijfwedstrijden, flyball, behendigheid spelletjes, geurwerk, spelen met simpel speelgoedvoor border Colli’s en behendigheidstraining zijn enkele voorbeelden. Dit zal voldoen aan de behoeften van het werkras hond, het zal jou helpen elkaar te begrijpen, en leer je wederzijds respect en teamwork. Het is ook heel leuk en brengt je samen met je Border Collie. 

Mentale stimulatie 

Zorg naast training voor voldoende beweging en mentale stimulatie, zoals wandelingen, zwemmen, gebruik maken van Border Collie speelgoed en snuffelmogelijkheden. Als jouw Border Collie-pup nog niet goed terug kan roepen of als je hem om een andere reden niet los kunt laten lopen, leer dan hoe je een lange lijn kunt gebruiken tijdens wandelingen en speelmomenten, zodat hij wat vrijheid heeft om aan normale hondenactiviteiten deel te nemen.

Border collie speelgoed kopen

Benieuwd naar het assortiment border collie speelgoed? Bekijk het de bestverkochte speeltjes op Bol.com.