Border Collie bench

In dit blog alles over het aanschaffen van een geschikte Bench voor je border collie. Border Collies behoren tot de hardst werkende honden ter wereld. Het zijn niet alleen ijverige herders, maar ook aanhankelijk en superslim. In feite zijn ze het slimste hondenras ter wereld. Hoewel het trainen van een Border Collie relatief gemakkelijk zal zijn, zal het trainen met een honden bench het nog gemakkelijker maken. Een Border Collie bench is een van de belangrijkste en grootste eenmalige aankopen die je voor je hond zult doen.

Bench zindelijkheid Border Collies

Als je iemand bent die denkt dat het wreed is om jouw Border Collie in een bench te stoppen, dan heb je het mis. Er zijn namelijk heel veel voordelen aan het trainen van jouw Border Collie in een bench. En, dierenartsen zullen dat beamen. Het maakt niet uit hoe intelligent Border Collies zijn, hondenbenchen zijn nog steeds uiterst nuttig voor zindelijkheid training. Puppy’s moeten op jonge leeftijd leren waar ze “hun behoefte kunnen doen”, en daar helpen benchen zeker bij. Honden houden er niet van te bevuilen waar ze slapen. Door ze in een bench te stoppen, leren ze hoe ze hun blaas en darmen onder controle kunnen houden. Er zullen ongelukjes gebeuren in de Border Collie bench, dus zorg ervoor dat je ze onmiddellijk daarna opruimt.

border collie bench

De bench is een veilige ruimte

Een ander groot voordeel van honden benchen is dat ze jouw Border Collie een veilige ruimte bieden. In het wild zoeken honden meestal een compact hol op als rustplaats. Dit helpt hen bij angst en stress. Een hondenbench kan hetzelfde doen voor jouw Border Collie. Het kan in het begin extra angst veroorzaken, maar ze zullen er van leren houden. Benchen kunnen jouw Border Collie ook leren om het kauwen op zijn of haar eigen terrein te houden. Wat voor geweldig kauwspeelgoed je ook in de Border Collie bench besluit te leggen, ze kunnen erop kauwen, al het andere, zoals jouw favoriete paar schoenen, is verboden terrein.

Volwassen Border Collie bench

Als je een Border Collie bench koopt, let er dan op dat je deze koopt op de volwassen maat van jouw Border Collie. Hoewel het misschien vreemd lijkt om zo’n grote bench te kopen voor een kleine pup, is het wel zo slim om te doen. Een Border Collie zal in de eerste maanden van zijn bestaan snel groeien. Tenzij je meerdere hondenbenchen wilt kopen, moet je altijd rekening houden met de toekomst. Een Border Collie bench is niet iets wat je alleen tijdens de puppytijd gebruikt. 

Border Collie Benchmaat

De aanbevolen grootte van een bench voor een Border Collie is 42 inch. Sommige eigenaren beweren echter dat dit een beetje groot is. Afhankelijk van de grootte van jouw Border Collie, kan je wegkomen met een bench van 36 inch. Als je een kleinere of vrouwelijke Border Collie hebt, kun je wegkomen met een kleinere bench van 36 inch. Omdat deze honden zo actief zijn, stel ik voor om voor de 42 inch te gaan en ze meer ruimte te geven. De extra ruimte kan op de lange duur voor meer comfort zorgen. Het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen met de Border Collie bench.

Hierbij een overzicht van de bestverkochte benches voor Border Collie op Bol.com.