Border Collie snack

Wie kan de grote bruine ogen van een Border Collie weerstaan terwijl hij wacht op een snack. Snoepjes worden dagelijks gebruikt om jouw border collie te belonen tijdens de training of om hem uw liefde te tonen. Het probleem met snacks kan zijn dat de meeste mensen vergeten ze in te calculeren in de totale voedselinname van de dag. We houden er allemaal van om onze honden te verwennen, en daar hoort natuurlijk ook bij dat we ze snacks geven die ze waarschijnlijk niet zouden moeten eten. 

Border collie snacks – Voedingsinformatie

Bewerkte, commerciële Border Collie snacks bevatten veel vet, conserveringsmiddelen en andere dingen. Als je jouw border collie te veel traktaties geeft, kunnen ze de maag van de hond van streek maken, diarree veroorzaken, huidallergieën en obesitas. Niet echt wat we in gedachten hadden als het gaat om het belonen van onze honden. Het belangrijkste om te onthouden is dat jouw border collie alle benodigde voeding uit zijn dagelijkse voeding haalt en dat snacks en tafelresten extra zijn. De beste manier om met snacks om te gaan is om het in evenwicht te brengen met de calorieën in het dagelijkse dieet van jouw border collie. 

border collie snack

Border Collie Snack alternatieven

Tegenwoordig zijn er veel geweldige vetarme, natuurlijke snacks voor jouw border collie op de markt. Dingen zoals gedroogde lever, kangoeroe, rundvlees, kalkoen, kip, en varkensvlees producten. Dit zijn natuurlijke hondensnacks zonder toevoegingen, conserveringsmiddelen, de meeste hebben bijna geen vetgehalte, ze zijn smakelijk, voedzaam, en reinigen het gebit van jouw border collie

Trainen met snacks

De beste trainingssnacks voor jouw border collie is gedroogde lever. Ze breken in zeer kleine stukjes en hebben bijna geen invloed op de voeding van uw hond. Niet alle training gaat over belonen met voedsel. Als jouw border collie eenmaal begrijpt wat je van hem wilt, wissel dan de manier waarop je beloont af. Gebruik soms een hondensnoepje, zeg altijd braaf hondje, geef een aai, of gooi een balletje als beloning. Uiteindelijk zal jouw border collie alle positieve dingen van jou als beloning accepteren en wordt de behoefte aan border collie snacks minder. Bekijk hier de bestverkochte Border Collie snacks op Bol.com.