Border Collie accessoires

In dit blog alles over must have en nice to have accessoires voor je Border Collie.

Het is bijna tijd voor jou om je nieuwe Border Collie puppy op te halen en je bent opgewonden. Je hebt maanden, misschien zelfs langer, besteed aan het plannen van de komst van jouw nieuwe Border Collie puppy. Er zijn een paar dingen die je moet kopen voordat jouw Border Collie puppy thuiskomt. Jouw Border Collie pup zal tot 15 jaar bij je blijven wonen, dus je moet er alles aan doen om de komst zo soepel mogelijk te laten verlopen. En dit kan goed met Border Collie accessoires zoals een halsband en riem, waterbakjes, een bed en een kennel.

Border Collie Accessoires – kommen

Als eerste heb je twee kommen nodig als Border Collie accessoire, één voor water en één voor voedsel. Roestvrij staal is het beste, omdat het hard is, moeilijk omver te stoten en onmogelijk voor Border Collie puppy om op te kauwen.

border collie accesoires

Border Collie Accessoires – Hondenbed 

Naast twee kommen heb je tijdens het shoppen voor Border Collie accessoires ook het bed van de Border Collie puppy nodig. Er zijn zo veel verschillende soorten bedden op de markt van goedkoop tot extreem duur. Voordat je een fortuin uitgeeft aan een bed, denk hier eens over na. Jouw Border Collie puppy is nog niet zindelijk en zal er waarschijnlijk veel plezier in scheppen om het bed kapot te kauwen zolang hij nog jong is. Het kan de moeite waard zijn om gewoon een goedkoop bed te kopen of wat oude dekens te vinden en die in een mand te leggen terwijl de Border Collie puppy opgroeit. Zodra jouw Border Collie volwassen is, en uit de kauwfase is gegroeid en zindelijk is kan je wat duurdere accessoires voor jouw Border Collie kopen.

Border Collie Accessoires – Speelgoed 

Naast een hondenbed en twee kommen is het belangrijk dat je Border Collie accessoires koopt die jouw Border Collie bezighoudt. Nu is het tijd om wat speelgoed te kopen. Ga niet te ver. Koop gewoon een paar speeltjes, zoals een piepspeeltje, een bal en een zacht speeltje. Ze hebben er niet veel nodig en je wil dat ze leren om met jou en jouw gezin te spelen. Leg een voorraad botten en traktaties aan als beloning en voor de training. Rauwe kippenvleugels zijn een uitstekende accessoire voor een jonge Border Collie pup en dat geldt ook voor natuurlijke traktaties zoals gedroogde lever en runderkluiven.

Border Collie Accessoires – Halsband en riem 

Ten slotte moet je een laatste accessoire kopen voor de komst van je Border Collie, je moet namelijk een halsband en riem kopen. Vraag een winkelbediende of je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste maat halsband voor je Border Collie puppy. Koop ook een identificatieplaatje dat je aan de halsband kunt doen voor het geval jouw Border Collie puppy gaat zwerven. Een Border Collie accessoire die vaak vergeten wordt totdat het te laat is.