Border Collie boek

Om een goed beeld te krijgen van de border collie voordat er 1 koopt, is dit border collie boek ideaal. De Border Collie is een van de meest veelzijdige rassen, uitblinkend in alle aspecten van hondensport. Oorspronkelijk werd de Border Collie gefokt in de grensgebieden voor schapenfokken. Het is een makkelijk boek om te lezen leuk beschreven met goeie tips voor als je een border collie wilt aanschaffen Vandaag de dag wordt het ras over de hele wereld gebruikt als herdershond en is hij de onbetwiste nummer één in de Obedience- en behendigheidswedstrijden en zeer succesvol in Working Trials en Flyball. De Border Collie wordt ook gebruikt als Blindengeleidehond en als Soho-hond. Deze intelligente, gehoorzamen hond geniet van het werken en de eigenaar moet bereid zijn om veel tijd in de hond te investeren. Het border collie boek gaat over de verzorging, training, welke border collie bij jou past, gezondheidzorg en nog veel meer!

Border collie boek #2

Barbara Sykes’ Training Border Collies

Een nieuw, praktisch boek voor het trainen van jouw Border Collie, door de gewaardeerde trainer en auteur, Barbara Sykes. Gebaseerd op haar populaire ‘Thinking Like Canines’ (TLC) trainingsmethode en andere gevestigde benaderingen, is Barbara Sykes’ Border Collie Training een essentiële bron voor het begrijpen en trainen van dit veelzijdige en loyale ras. Het border collie boek bevat stap-voor-stap foto’s en case-studies over training en behandelt: rasvarianten en temperamenten; voeding, puppytraining en het thuisbrengen van nieuwe honden; eenvoudige commando’s, grenzen en socialisatie; de ‘Chill Mat’ – een veilig territorium om uw collie rustig te houden; aanlijn- en terughaaltraining; reddingshonden en probleemhonden en, tot slot, veelvoorkomende mythes, feiten en tips over het ras. Kortom, een veelzijdig boek over de border collie. 

Border collie boek #3 – Onze aanrader

Border Collie geheimen

Naast de twee bovenstaande boeken over de training en de algemene verzorging van de border collie is er ook nog een derde boek. Namelijk het border collie geheimen boek. Dit boek is ideaal wanneer je nog geen idee hebt hoe je om moet gaan met je nieuwe border collie. Of wanneer je problemen ondervindt met het opvoeden van jouw border collie. Problemen die ineens opkomen en waar je verder geen antwoorden op kunt vinden. Deze gids heeft de antwoorden op heel veel wat moeilijkere vragen die niet in elke border collie boek voorbijkomen. 

border collie boek

Border Collie Handboek Downloaden