Border Collie kussen

Net als mensen hebben ook honden een goede nachtrust nodig om gezond te blijven en hier is een goede Border Collie kussen een uitkomst voor. Niet alleen dat, maar een goede nachtrust verbetert het geheugen van jouw hond en kan jouw Border Collie zelfs slimmer maken. Dat komt omdat wanneer honden nieuwe commando’s leren, ze de neiging hebben om beter te doen in het herhalen van die commando’s wanneer ze goed slapen. Immers, wanneer pups goed uitgerust zijn, hebben ze meer energie om te besteden aan leren. Dit is vooral belangrijk voor oudere honden en grotere rassen die wat meer slaap nodig hebben dan hun jongere, kleinere soortgenoten. Een gezellige Border Collie kussen dat hun lichaam zacht maakt, stimuleert pups om te gaan slapen en om de hele nacht te blijven slapen.

border collie kussen

Jouw Border Collie heeft een plek (kussen) nodig om te ontspannen

Een knusse Border Collie kussen moet een oase zijn voor jouw hond, weg van de drukte van het huis. Honden zijn dieren met een hol, dus ze hebben graag een plekje waar ze zich kunnen ontspannen. Je zult een goed honden kussen moeten kiezen dat de juiste afmetingen heeft voor jouw pup. Grote honden hebben natuurlijk grotere bedden nodig dan kleine. Zo heeft jouw trouwe viervoeter meer dan genoeg ruimte om zich uit te rekken en te slapen. Je kunt de Border Collie kussen zelfs in de bench van de pup plaatsen, op die manier heeft jouw hond een knusse plek om zich te verstoppen als hij gestrest is.

Goede Border Collie kussens zijn gemakkelijk schoon te maken

Honden kunnen veel vuil en ongedierte zoals vlooien bij zich houden, dus het is belangrijk dat je de Border Collie kussen gemakkelijk kunt schoonmaken. Zoek naar een goede kussen met een afneembare hoes die je gemakkelijk wekelijks in de was kunt gooien. Dit helpt hondenhaar, huidschilfers en ziektekiemen tot een minimum te beperken. Je wilt ook een bed dat zelf in de wasmachine gewassen en gedroogd kan worden. Dit is vooral belangrijk voor oudere honden die incontinentieproblemen hebben en voor jonge pups die nog zindelijk moeten worden. Laten we eerlijk zijn: je houdt van het gevoel van frisgewassen beddengoed, en jouw hond ook. Een schone plek om te slapen is belangrijk. Als het Border Collie kussen zelf eenvoudig te onderhouden is, is het voor jouw pup gemakkelijk om het fris te houden.