Border collie knuffel

Of ze nu kapotgemaakt, geknuffeld of rondgedragen worden, border collies zijn ook gek op knuffel dieren. Net als mensen. Wat maakt dat ze er zo graag mee spelen? Zijn het de zachte texturen, het aangeboren instinct om bepaalde prooien te vangen, of de behoefte aan verzorging die maakt dat ze hun pluche overal mee naar toe nemen? Veel honden spelen graag met pluchen dieren; ze schudden, kauwen erop en houden ervan. Anderen vinden het leuk om ze te apporteren of achterna te zitten. Ook de border collie vindt het geweldig om met een knuffel te spelen. Hoe een leuk gezicht zou het zijn wanneer je jouw border collie ziet spelen met een border collie knuffel?

border collie knuffel

Inspiratie Border Collie knuffel

Pluche border collie honden knuffel

Een mooie border collie knuffel van een redelijk formaat, namelijk 20 centimeter waardoor er goed mee gespeeld en geknuffeld kan worden. Deze border collie honden knuffel is ideaal voor de allerkleinste. Deze heeft namelijk geen normale oogjes die er zo vanaf zijn en gevaarlijk kunnen zijn voor mens en dier. Deze border collie knuffel heeft veiligheidsoogjes waardoor zowel een klein kindje als jouw border collie er lekker mee kan spelen. Zo hoef jij je niet te veel zorgen te maken. Het is een pluche border collie knuffel die gemaakt is van polyester. 

Schattige Border Collie knuffel

Keel Toys pluche Border Collie hond knuffel 14 cm

Deze border collie knuffel is een realistische pluche representatie van het temperamentvolle ras. Hoogwaardige pluche materialen en zachte polyester vulling maken van Chase een favoriet die uren van spelen en knuffelen zal doorstaan. De speelse pluche pup heeft een poseerbaar, knuffelbaar lichaam voor een hoge speelwaarde. Expressieve ogen en een zachte, kunstlederen neus brengen dit knuffeldier tot leven. De border collie knuffel is ongeveer 14 centimeter lang/hoog en is veilig voor alle leeftijden vanaf 24 maanden, aan de oppervlakte wasbaar

Border collie knuffels voor mensen

Naast de border collie knuffels voor de hond, zijn er ook knuffels voor kinderen of volwassenen. Hierbij een link naar naar de bestverkochte Border Collie knuffels voor mensen.